вівторок, 8 квітня 2014 р.

Голос Кобзаря над світом.






                              

       Читачі бібліотеки розповідають вірші Т.Г.Шевченка










 Вчитель початкових класів Іщенко Т.А. провела між учнями 1-4класів конкурс "Я декламатор" на кращого читця віршів Т.Г.Шевченка . Допомогли у проведенні заходу класоводи Лоскутова Н.І., Білецька Л.Л., ШестоваО.В. та  бібліотекар Чеховська К.Г..

















 В дошкільному закладі"Сонечко" теж згадували Т.Г.Шевченка пройшов захід "Ми любимо Шевченка"!Проводили свято Лоскутова К.С.,Копил О.В. та бібліотекар Чеховська К.Г.


понеділок, 7 квітня 2014 р.

Ми тебе незабудемо Тарасе!


 9 березня в с Марянівка було проведено флеш-моб  присвяченний генію української літератури .Т.Г. Шевченко. Читачі бібліотеки та учасники художньої самодіяльності  о 13 годині прибули на роликах з повітряними кульками та книжками Т.Г. Шевченка.Звідти вони направелися через центер села до бібліотеки. Таким чином вони продемонстрували шану Кобзарю. Організували захід бібліотекар Чеховська К.Г.  та завідувач сільським клубом Галкіна С.В..



















            

неділю, 6 квітня 2014 р.

Святий Миколай по землі ходить.

       
19 грудня у Мар'янівському Дитячому садочку  "Сонечко" вихователі Лоскутова К.С.,Копил О.В.,Галкіна С.В. музичний керівник  та бібліотекар Чеховська К.Г підготували гру- драматизацію "Скажи мені дитино, що в цім році доброго зробила". На свято завітала Фея Доброта та чортинята і Святий Миколай.Діти співали , читали вірші ,грали в ігри. Під час обіднього сну під подушнчку отримали солодкі подарунки.