вівторок, 8 липня 2014 р.

Бібліоняня

Наша бібліотека допомагає батькам!!! Відтепер у нас не тільки школа молодих мам, а й міні-садочок. Коли в дитячому садку проходять збори, дітей веселить бібліотекар : читає казочки та розглядає малюнки в книжечках . 







Літечко красне, йди до нас


Ось і дочекалася малеча жаданого чарівного літа... Традиційно в перший його день - 1 червня відзначається Міжнародний день захисту дітей - прекрасне свято радості та одвічної надії. В Мар"янівській бібліотеці цей день пройшов нетрадиційно. Разом з колективом дитячого садочку було проведенно захід "Веселий мурашник". Діточки-мурашки йшли до чарівної бібліоттеки, а потрапили в казку, де кожна сторінка - це весела і пізнавальна гра, зі своїми правилами та завданнями, які діти виконували з великою радістю.











В цей день також стартували літні читання.  До бібліотеки завітали учні школи, які взяли участь у вікторині та зареєструвалися для участі у конкурсі " Найкращій читач літа".





Найбільшим сюрпризом до свята став подарунок від громадської організації Ділова Каховщина - це нові книги!!! Тепер полиці бібліотеки сяють яскравими барвами нових книжечок на будь-який смак. Діти та бібліотекар щиро вдячні за щедрий подарунок.

Мастер-клас "Лялька-мотанка"

На бібліотечному гуртку " Прекрасне своїми руками"  проходив мастер- клас "Лялька-мотанка".
За допомогою бібліотекаря діти перетворили шматок ткани на забавну ляльку.











Матуся моя дорогенька,це свято даруємо тобі



Материнство… Святе і прекрасне, оспіване поетами, увіковічнене художниками на полотнах. Через віки наш народ проніс глибоко шанобливе ставлення до матері. Про неї, берегиню домашнього вогнища, уособлення духу пам’яті, волі душі і наміру, написано й сказано багато і, водночас, мало. Прийшов на землю травень, оспіваний у піснях, гаптований солов'їними трелями, і приніс нам зворушливе, сердечне Свято матері. Це місяць Пречистої Діви Марії, яка благословила у хресну путь свого Сина – Спасителя людства. До Матері Божої звертаються християни, просячи заступництва і допомоги.
       Мар'янівська сільська бібліотека спільно з вихователями дитячого садка привітали матерів села з цим великим святом. Діти розповідали вірші та співали пісні присвячені своїм любим матусям. Впродовж свята ми дійшли висновку, що нащі мами найкращі, наймиліші, найталановитіші і найрозумніші.